Welkom op de site van Sport Totaal!
 

Organisatiebureau Sport Totaal organiseert al ruim 15 jaar sportieve evenementen. Binnen en buiten. Voor bedrijven, verenigingen, scholen, winkelcentra en particulieren. Om teams beter te laten presteren, iets te vieren of gewoon voor de gezelligheid. Wie zelf een evenement organiseert is bij Sport Totaal ook aan het juiste adres voor het huren van spectaculaire attracties en professioneel sport- en spelmateriaal.

Wij organiseren activiteiten in het gehele land, waar u wilt, maar u bent ook van harte welkom op onze eigen locatie Outdoorpark De Lucht te Renswoude of bij een van onze samenwerkingspartners!

 


Op al onze programma's zijn de algemene voorwaarden van de VeBON (Vereniging Buitensport Ondernemingen Nederland) van toepassing. VeBON-bedrijven geven u een extra zekerheid doordat zij werken volgens een TÜV gecertificeerd veiligheidssysteem, goed verzekerd zijn, met deskundig personeel werken, goede materialen gebruiken en zorg hebben voor natuur en milieu. Kiezen voor een VeBON-bedrijf betekent kiezen voor een belevenis waar plezier en veiligheid hand in hand gaan.

Kortom, als lid van VeBON en TÜV-gecertificeerd bedrijf kunnen wij uw evenement, waar ook in Nederland, veilig en professioneel verzorgen.