Home > Trainingen > Presentatietechni...
Presentatietechnieken

'Wie ben ik.. ?'


Resultaat

U heeft inzicht in hoe u op anderen overkomt, in zowel positieve als negatieve zin. U weet hoe belangrijk non-verbaal gedrag is bij het overbrengen van een boodschap. U weet ook om te gaan met uw non-verbale gedrag. U kunt 'spelen' met een hoge en lage status. U krijgt meer vat op uw communicatie met anderen.

Voor wie
Voor iedereen die wordt geconfronteerd met de volgende zaken:

  • Hoewel u inhoudsdeskundig bent en vaak goede voorstellen of ideeŽģ†hebt, worden ze in een vergadering zelden of nooit overgenomen.
  • U herkent zich niet in opmerkingen van anderen dat u nors of arrogant overkomt, of juist verlegen en teruggetrokken.
  • U hoort van anderen dat u anders bent, dan u in eerste instantie overkomt.
  • Het lukt u niet in een groep aandacht te krijgen.
  • U hebt moeite om de aandacht van anderen vast te houden.

De training

Centraal in deze training staat hoe u zich presenteert in verschillende situaties. Hoe komt u over? Wat roept u bij anderen op? U krijgt tijdens deze training een spiegel voorgehouden. U leert hoe u verbeteringen aan kunt brengen in uw zelfpresentaties. Er wordt veel geoefend en op de video vastgelegd.

 

Bijzonder aan deze training is de combinatie van binnen en buiten. U wisselt de theoretische interacties binnen af met outdooractiviteiten die aansluiten op deze training. Zo kunt u de theorie direct in praktijk brengen (en voorkomt u de middagdip).

 

Als voorbereiding op de training bereidt u een presentatie voor waarin u uw hobby 'verkoopt'.  

Meer informatie of een offerte?
De trainingen variëren per klant in duur en intensiteit. Wij stellen graag een plan van aanpak voor u op. Uiteraard overleg met u en afhankelijk van uw wensen en verwachtingen. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie.